Сategorii jaluzele

Cerere pentru măsurare


Jaluzele din lemn


Jaluzele din lemn - este unul dintre tipurile de jaluzele orizontale. Lamelele pentru jaluzele de lemn sunt confecţionate din lemn ecologic, uşor şi durabil. Diferite nuanţe de tonifiere Vă vor ajuta să alegeţi o culoare, care se integrează perfect cu interiorul mobilierului casei Dumneavoastre sau a biroului. Un avantaj important al acestui tip de jaluzele este simplitatea extremă în ingrijire. Ele sunt confecţionate din lemn special, durabil, care permite în mod unic de a vorbi despre rezistenţa, fiabilitatea şi durabilitatea lor.

Pentru a proteja de raze solare şi pentru creşterea perioadei de funcţionare, jaluzelele de lemn sunt acoperite cu un lac special, care previne deformarea şi decolorarea. Aceste jaluzele din lemn sunt capabile de a forma un stil unic şi o atmosferă naturală al încăperii, datorită gamei largi de ţesături jaluzelele de lemn se combină armonios cu elemente de mobilier din lemn.

Anterior copacul întruchipa bogăţia, confortul şi căldura casei, dar acum este folosit pentru producerea unui nou element de decor - jaluzele. În producere, teoretic, se poate utiliza orice tip de lemn, dar speciile recomandate rămîn cedru, fagul, pluta, basswood. Lamelele, produse din lemn natural, crează într-un interior modern (încăperile de birou, apartamente, case) o atmosferă unica de căldură, eleganţă. Costul lor ridicat în mod condiţionat se compensează pe deplin de plăcerea estetică şi de un sentiment de confort, care ar veni de la copacul adevărat. Toate materialele, care sunt folosite pentru fabricarea jaluzelelor, sunt prelucrate cu o componenţă specială, care le adaugă calităţi unice - frumuseţe, durabilitate şi proprietăţi de protecţie. Dimensiunile maxime sau minime (laţime/înălţime) pentru jaluzele orizontale din lemn, au limitele sale, acest lucru se datorează particularităţilor tehnologiei de expluatare şi producere.

Împreună cu jaluzelele de lemn tradiţionale acum cîştigă o popularitate răspîndită – bambusul, deoarece aplicarea practică a arătat, că la producerea lamelelor ar trebui să se utilizeze cele mai uşoare tipuri de material, care nu se deformează sub propria greutate. Benzile presate de bambus, utilizate pentru fabricare, au greutate foarte uşoară, şi, desigur, sunt naturale. Jaluzelele din bambus adaugă o notă de luciu estic, în acelaşi timp, sunt durabile şi rezistente la umiditate moderată (în procesul de producere lamelele sunt acoperite cu mai multe straturi de lac).

Atrageţi atenţie: pentru lamele de lemn, bambus sunt admisibile diferenţe în "ton" (tonuri diverse) şi prezenţa de "noduri" (unilaterale sau transversale). Deoarece acestea sunt prezente în toate tipurile de lemn.

 

 


Chișinau, str. Miron Costin 7, partea dreaptă, oficiu 411.