Сategorii jaluzele

Cerere pentru măsurare


Jaluzelele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt practice, universale, rezistente la influenţa razelor solare. Acestea sunt potrivite atît pentru montare în încaperile de birou, accentuînd atmosfera de afaceri, precum şi pentru decorarea locuinţei, se combină bine cu perdele.

O alegere largă de culori - de la simplu într-o tonalitate - atît pastelate, cît şi culori aprinse, pînă la cele perforate, cameleon, care îşi schimbă nuanţa în funcţie de direcţia luminii, sau care imitează lemnul preţios. E posibil, de asemenea, de a compune lamelele din diferite culori pe gustul Dumneavoastră.

Jaluzelele de aluminiu sunt confecţionate din fîşii de bandă de aluminiu cu acoperire, rezistente la radiaţii solare şi schimbări de temperatură. Simplitatea în îngrijire şi funcţionare sunt avantajele incontestabile ale jaluzelelor orizontale din aluminiu. Jaluzelele pot fi instalate atît în deschiderea ferestrei, cît şi pe ramă. Există posibilitate de a le instala pe ferestrele din PVC. Pentru ca jaluzelele orizontale să nu să se clatine la închiderea şi deschiderea uşii, pe cornişa de jos se utilizează fixatori speciali.

 

 


Chișinau, str. Miron Costin 7, partea dreaptă, oficiu 411.